fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 2: Stijging loonsom
Vergeet er geen rekening mee te houden dat de loonsom elk jaar stijgt. Je medewerkers vieren natuurlijk ook ieder jaar hun verjaardag en hebben dan recht op een hoger uurloon, ook kan het loon van personeel stijgen bij goed functioneren. Kijk dus hoe je de omzet mee kunt laten stijgen, zodat dit niet in je nadeel gaat werken.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten-2

Laatste artikelen

TIPPR.AI dé Horeca Innovatie Gelanceerd tijdens Gastvrij Rotterdam

Tijdens de opening van Gastvrij Rotterdam werd TIPPR.AI dé Horeca Innovatie gelanceerd, een baanbrekende technologie die horecaprofessionals directe toegang biedt tot de nieuwste trends en inzichten....

Horeca Nederland moet noodgedwongen AI omarmen

TIPPR.AI: Jouw AI-gedreven P.A en dagelijkse bron van horeca-inspiratie. TIPPR.AI beantwoordt al jouw horecavragen en staat elke dag voor je klaar, altijd binnen handbereik. Met TIPPR blijf je continu op de hoogte van het laatste horecanieuws, innovaties, trends en tips, allemaal zorgvuldig geselecteerd voor jou.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg