fbpx

TIPS: Besparen op personeelskosten

Personeelskosten zijn altijd een grote kostenpost en daarom proberen we vaak te kijken hoe wij dit zo gunstig mogelijk kunnen laten uitkomen. Vandaar deze tips:

TIP 3: Check de loonkosten aan het begin van de maand
De meeste ondernemers checken pas aan het einde van de maand hoeveel zij kwijt waren aan personeelskosten. Hier kun je helaas dan niets meer aan veranderen. Daarom is het wellicht handig om van tevoren rekening te houden met de verwachte loonkosten van de komende maand. Een goede voorbereiding is het halve werk.

https://social.tippr.nl/tips-besparen-op-personeelskosten-3

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg