fbpx

When Hans Klok meets ice cream

Moleculair koken blijft toch iets magisch hebben. Het lijkt alsof je eten zich bevindt in een show van Hans Klok. En dan POEF, uit alle rook komt een heerlijk ijsje tevoorschijn. Moleculair koken blijft een show en is leuk voor zowel kinderen als volwassenen.
Ook Babette van Lekkernijs staat deze zomer voor drie maanden als pop-up in het Hofhouse in Den Haag. Hier maakt zij à la minute zijdezachte sorbets & cocktail sorbets maken met vloeibaar stikstof.

https://social.tippr.nl/when-hans-klok-meets-ice-cream

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg