fbpx

Basic koelkasttips: voorkom druppelen

TIP 3: Label alles. Zodra je voedsel in een bewaarbak doet, label hem dan meteen. Datum erop en wat erin zit. Zo weet je waar jij aan toe bent en waar je eten aan toe is. We hebben geen zin in schimmel natuurlijk

TIP 4: Zorg ervoor dat druppelen wordt voorkomen. Vocht dat van vlees af kan druppelen, hoe goed het ook verpakt is, kan ander eten besmetten en dat is het laatste wat je wilt. Zorg ervoor dat het vlees daarom niet alleen verpakt is, maar ook nog op een bord ligt zodat eventuele druppels niet op andere producten kunnen komen.

https://social.tippr.nl/basic-koelkasttips-voorkom-druppelen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg