fbpx

Een buffet is te gek

Geen zin meer in à la carte? Je kunt ook voor de optie kiezen om een buffet te beginnen. Een buffet klinkt misschien een beetje alsof je je waant in een all-inclusive hotel in Turkije, maar ook een buffet kan een eigentijdse upgrade krijgen. In Zurich is er een zaak waar je uit 100 verschillende specialiteiten uit het buffet, vega én vegan friendly kunt kiezen. Ook staat bij elk gerecht beschreven of er bijvoorbeeld soya in is gebruikt, melk, gluten of noten. Ook non-vegans genieten van dit buffet, want het restaurant heeft veel vlees- en visvervangers zoals een vegan tonijnsalade. Voor iedereen wat wils dus. Een buffet kan ook heel delicaat zijn en geeft juist een leuke touch aan je zaak.

https://social.tippr.nl/een-buffet-is-te-gek

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg