fbpx

Streetfood: traditioneel en hip

Streetfood is hip, lekker en traditioneel. Het wordt tegenwoordig juist gewaardeerd om terug te gaan naar de roots. Simplicity is more. Er is juist helemaal niks mis mee om terug te gaan naar de oorsprong van de gerechten. Neem bijvoorbeeld Little Sal, een Latijns restaurant dat pas geopend is in Amsterdam. Peruaanse en Aziatische snacks worden hier aan een ceviche bar bereid. De Mexicaanse streetfood vibe is terug te zien en te voelen in het interieur. Huisgemaakte Zuid-Amerikaanse siropen en limonades zoals Chicha Morada en Tepache versieren de tafels. Little Sal is geïnspireerd op het alledaagse Latino leven. Met je handen eten, samen zijn, kleurrijk, klein, gehavend maar geleefd, kakelvers en echte smaken.

https://social.tippr.nl/streetfood-traditioneel-en-hip

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg