fbpx

Consument wilt meer deskundigheid

Doordat steeds meer consumenten meer willen leren over wijnen en gedistilleerde dranken, dient er steeds meer deskundig personeel te komen. Gelukkig zijn we wel al een eindje op weg! Dit moedigt professionals aan om erkende kwalificaties te behalen en horecagelegenheden om een sterkere prioriteit te leggen op formele training, zodat ze beter kunnen voldoen aan de verfijnde smaak van hun klanten. Zorg ervoor dat het personeel daarop goed getraind is, zodat de beleving een stuk beter kan worden. Fijn voor je gast en leuk voor jezelf!

https://social.tippr.nl/consument-wilt-meer-deskundigheid

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg