fbpx

Gooi minder weg, houd meer geld over

Het is belangrijk om niks weg te gooien. Hoe minder je weggooit van een product, hoe meer je gerechten waard worden. Een product kan op veel manieren gebruikt en bereid worden, zelfs binnen dezelfde gang. Zo creëer je diversiteit en spanning in één gerecht. Een pastinaak kun je bijvoorbeeld schoonmaken en vervolgens uitsteken met een steker. Van wat overblijft kun je een lekkere crème maken. Zo gooi je dus niks weg en gebruik je de groente optimaal. Bepaal je marges vooraf, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

https://social.tippr.nl/gooi-minder-weg-houd-meer-geld-over

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg