fbpx

Zorg dat iedereen up-to-date is over allergenen

Nu weet jij als chef-kok misschien al best wat over allergieën, maar zorg er ook voor dat je collega’s op de hoogte zijn. Belangrijk is om te weten welke wetgeving er in Nederland geldt en welke gerechten allergenenvrij zijn op je kaart. Het is belangrijk dat het gehele team leert hoe zij de veertien wettelijke allergenen in de culinaire praktijk kunnen tegenkomen. Leer koken met allergenen en creëer meerwaarde voor je gasten!

Bron: Foodbrigade

https://social.tippr.nl/zorg-dat-iedereen-up-to-date-is-over-allergenen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg