fbpx

Maakt koffie plaats voor bouillon?

Al eerder hadden we het hier op TIPPR over een winkel in Amsterdam gericht op bouillon. Vernieuwend, en zo ook een inspiratiebron voor velen. Het klinkt wel een beetje apart: bouillon in plaats van koffie. Toch komen er steeds meer bouillonbars op aarde, die de vloeistof als dé warme drank van de toekomst proberen te positioneren. Het is een simpel proces: goede kwaliteit botten, water, groenten en kruiden laten koken voor zo’n zestien tot vierentwintig uur. Over de hele wereld wordt er als sinds mensenheugenis bouillon bereid. Maar het was in 2014 dat Marco Canora de bouillon hip en happening maakte. Bouillon is hoog in proteïne, bevat geen koolhydraten en is een fantastische begeleider van goede vetten. De structuur van aminozuren doet wonderen voor ons verteringssysteem en draagt bij aan gezonde darmen.

Bron: Brodo

https://social.tippr.nl/maakt-koffie-plaats-voor-bouillon

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg