fbpx

Waarom is speciaalbier onmisbaar voor de horeca?

We kunnen er haast niet over ophouden hoe trending speciaalbier is. Speciaalbier is mega booming en de meest exotische smaken veroveren inmiddels de wereld. Er lijkt nog lang geen einde aan te komen, dus wij kunnen alleen maar zeggen dat we zin hebben in het speciaalbier avontuur.

De tijd van bier drinken enkel omdat het makkelijk de hele avond wegdrinkt, is echt voorbij. De gast wil rustig genieten van een speciaalbier met een uitgekiend smaakpalet. Beleving staat voorop en een goed verhaal achter het etiket helpt daarbij.

Tips voor Horecazaken

  • Kennis: Zorg ervoor dat je de speciaalbieren die je serveert goed kent.
  • Storytelling: Vertel het verhaal achter elk bier om de beleving te versterken.
  • Diversiteit: Bied een breed scala aan exotische smaken aan om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

De huidige bierdrinkers waarderen de complexiteit en het vakmanschap achter speciaalbieren. Door deze trend te omarmen en je aanbod te verrijken met goed vertelde verhalen, kun je de klantbeleving naar een hoger niveau tillen.

Foto credits: Craft Beer

https://social.tippr.nl/waarom-is-speciaalbier-onmisbaar-voor-de-horeca

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg