fbpx

TIPS: Het managen van uurloners

Het managen van uurloners kan soms een ontzettend karwei zijn. Je stuit wel altijd op een paar onhandigheden en dat zorgt dat weer voor de overbodige stress. Hieronder een aantal tips om het managen wat soepeler te laten verlopen.

1. Houd rekening met wensen
Begin uit te vogelen wat het belangrijkst is voor je werknemers. Wat hebben ze nodig? Sommige medewerkers hebben een tweede baan, studeren nog, of willen liever op andere tijden beginnen. Als manager is het belangrijk dat je weet wat de wensen en behoeftes zijn van je medewerkers en om ervoor te zorgen dat hierop wordt ingespeeld.

2. Vertrouw niet alleen op dezelfde medewerkers
Als je alleen maar op dezelfde medewerkers vertrouwt om bepaalde werkzaamheden uit te voeren, kan dit irritaties opleveren bij andere medewerkers die graag meer willen leren. Zorg ervoor dat je, je personeel opleid, dat ze diensten zonder problemen kunnen overnemen en zorg dat je genoeg back-up hebt voor de drukke tijden.

3. Tijdig sturen van het rooster
Vooruit plannen is key! Het is belangrijk dat je minimaal een week van te voren alles te plannen. Je personeel weet dan waar zij aan toe zijn en ze kunnen tijdig afmelden indien zij niet kunnen werken op de tijden dat jij ze hebt ingeroosterd.

Bron: L1NDA

https://social.tippr.nl/tips-het-managen-van-uurloners

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg