fbpx

TIPS: Werken met uurloners

Het managen van uurloners kan soms een ontzettend karwei zijn. Je stuit wel altijd op een paar onhandigheden en dat zorgt dat weer voor de overbodige stress. Hieronder een aantal tips om het managen wat soepeler te laten verlopen.

TIP 1. Go online!
Maak het rooster niet lastiger dan dat het is. Een rooster op papiertje dat ergens in het restaurant hangt, is niet zo super handig. Medewerkers zien diensten over het hoofd en bij wijzigen is er geen overzicht meer. Maak daarom een online rooster waar iedereen altijd bij kan.

5. Plan niet te vaak dezelfde medewerkers in
Probeer uurloners niet te veel dagen achter elkaar in te roosteren, wissel ze af met elkaar en houd de dagen dat ze werken in de gaten. Houd ook rekening welke medewerkers sluiten en openen. Het plannen van werknemers om een ??avond te sluiten en de volgende ochtend weer te openen leidt tot uitgebrande medewerkers.

6. Betrek je werknemers bij alles, ook de uurloners en parttimers
Zorg dat je tijd doorbrengt met je medewerkers, leer ze kennen en vraag aan ze wat jij als manager kan doen om hun gelukkig te maken. Op deze manier vergroot je niet alleen de werknemerstevredenheid, maar zorg je ook voor een hogere omzet en kostenbesparing.

Bron: L1NDA

https://social.tippr.nl/tips-werken-met-uurloners

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg