fbpx

Werken zonder menukaart

Werken zonder menukaart in een cocktailbar is misschien wel het beste wat je kunt doen. Je maakt een cocktail puur en alleen op basis van de smaakvoorkeuren van je gasten. De mannen van cocktailbar Stirr streven dit maar al te graag na. Bij Stirr wordt er niet met een vast menu gewerkt. Voor de minst avontuurlijke bezoekers is er wel een klein lijstje cocktails, maar eigenlijk wordt op basis van de wensen van de gast. De kans dat dezelfde cocktail nog een keer wordt gemaakt hier is zeer klein.

Bron en foto: Mister Cocktail

https://social.tippr.nl/werken-zonder-menukaart

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg