fbpx

Kwaliteit en goede spreiding op de wijnkaart

Mocht je toevallig een gastronomisch restaurant hebben, dan is het wel belangrijk om de belangrijkste wijnlanden en wijnstreken op de kaart hebben. Als de keuken ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt, dan kunnen gasten geen middelmatige wijnarrangementen hebben. De wijnen mogen daarom ook wel duurder zijn. Een goede spreiding vinden gasten fijn, maar zorg er wel voor dat je niet teveel voorraad krijgt. Zorg ervoor dat je niet onnodig veel wijn verspilt. Want geef toe, daar wordt niemand gelukkig van.

Bron: Foodbrigade / Foto: Monica Hibbs

https://social.tippr.nl/kwaliteit-en-goede-spreiding-op-de-wijnkaart

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg