fbpx

3 TIPS: Het belang van je interieur (2)

Het interieur van jouw horecazaak zegt veel over de indruk die je wilt achterlaten. Het interieur kan je zaak maken of kraken en is een belangrijke pijler. Van de winnaars van de Bar&Restaurants Design Awards kun je veel inspiratie op doen voor je eigen horecazaak.

Doe het anders dan je gast verwacht.
Bij bepaalde locaties heb je als gast soms een bepaalde verwachting. Om een extra indruk te maken is het dan juist interessant om het compleet anders aan te pakken dan de verwachtingen. Zo deden ze dat ook bij de bar Westlight in New York op de 22e verdieping (winnaar beste bar Award). De bar bevindt zich boven de skyline van NewYork tussen de pakhuizen en wolkenkrabbers. Juist daarom wilde de ontwerpers de stijl van het interieur op een hele andere boeg gooien. Je vindt hier geen ruw hout en gloeilampen, maar een chique combinatie van zwart ijzer, natuurlijke stenen, een warme gele leder look en gekleurde comfortabele meubels. Een echte Instagramhit!

Bron: foodbrigade

https://social.tippr.nl/3-tips-het-belang-van-je-interieur-2

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg