fbpx

HOW TO: Carrotcake havermout ontbijt

Dat is een hele mond vol: carrotcake havermout ontbijt. Maar het is wél een lekkere mond vol. Ideaal voor gasten die een kickstart nodig hebben, om de rest van de dag te kunnen knallen. Dit ontbijt zal een winnaar zijn op de menukaart!

Wat heb je nodig??(Voor 1 persoon)
40 gr havermout
200 ml amandelmelk
1 wortel
o,5 appel
1 el rozijnen
1 el gehakte pecannoten
Snuf kaneel

Hoe maak je dit?
1. Verwarm de melk met de havermout in een steelpannetje op een middelhoog vuur.

2. Rasp de wortel en voeg dit bij de havermout. Breng de havermoutpap aan de kook en laat het een paar minuten koken. Ik gebruik zelf meestal havermout van AH Basic, deze is supersnel klaar.

3. Doe de warme pap in een kom.

4. Garneer de carrot cake havermout met wat plakjes appel, wat rozijnen en wat gehakte pecannoten.

5. Breng de havermoutpap verder op smaak met een snuf kaneel en eventueel wat honing of maple syrup.

Recept en foto: Uit Pauline’s Keuken

https://social.tippr.nl/how-to-carrotcake-havermout-ontbijt

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg