fbpx

TIPS: Richtlijnen voor jou en het personeel

Jouw personeel en jij moeten natuurlijk zo stevig staan als een rots. Samen zorgen jullie ervoor dat het bedrijf naar een hoger level wordt getild en dat de gasten blijven komen. Hoe zorg je er nu voor dat dit alles ook goed verloopt?

TIP 1: Zorg dat jij voor je medewerker net zo goed bent als zij voor de gast. Verras ze regelmatig en geef zelf ook eens oprechte persoonlijke aandacht.

TIP 2: Besteed net zo veel tijd en energie, enthousiasme en geld aan medewerkerscommunicatie als aan gastencommunicatie. Maak werk van interne marketing en professionaliseer dat!

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/tips-richtlijnen-voor-jou-en-het-personeel

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg