fbpx

TIPS: Richtlijnen voor jou en het personeel (2)

Jouw personeel en jij moeten natuurlijk zo stevig staan als een rots. Samen zorgen jullie ervoor dat het bedrijf naar een hoger level wordt getild en dat de gasten blijven komen. Hoe zorg je er nu voor dat dit alles ook goed verloopt?

TIP 1: Stop met de onbelangrijke whatsapp-groepjes en val je medewerkers niet lastig op hun vrije dag! Niemand zit te wachten op berichten op zijn of haar vrije dag.

TIP 2: Betaal niet wat je (van een eeuwenoude cao) moet betalen maar wat je zelf een goed bedrag vindt voor dat werk.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/tips-richtlijnen-voor-jou-en-het-personeel-2

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg