fbpx

Uniek concept in Utrecht

Het concept van Wat De Kas Schaft: een voorgerecht en hoofdgerecht, beide vegetarisch, gemaakt met verse groenten uit de kas, gegeten middenin diezelfde kas. Simpel, maar ontzettend leuk. Wijn of bier moet je zelf meebrengen, Kevin en Meike zorgen voor het eten, koffie & thee en sap of fris bij het eten. Ze organiseren soms spelletjesavonden of yoga. En wat dacht je van lunchconcerten of een broodbakworkshop. Zo kun je met allemaal verschillende elementen één mooi geheel neerzetten.

Bron: Hartje Utrecht

https://social.tippr.nl/uniek-concept-in-utrecht

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg