fbpx

TIPS: Dress up de oester

Je moet er van houden, de cadeautjes uit de zee. Maar voor diegene die het eten van oesters kunnen vergelijken met engeltjes die over je tong piesen, hebben we hier wat lekkere tips voor de dressing.

• Fresh but spicy: De uitspraak ‘less is more’ gaat zeker op voor de oester. Behoudt de ultieme smaak van de oester door enkel een beetje citroensap toe te voegen. Om het een beetje pittiger te maken is een scheutje tabasco perfect.
• Classic style: Een klassieker wat betreft oesterdressing is de rode-wijnazijn met sjalotjes. Meng drie eetlepels rode-wijnazijn met een fijngesneden sjalotje. Serveer de dressing op een apart klein schaaltje met een lepeltje naast de oesters, zo kunnen gasten zelf de hoeveelheid doseren.
• Asian style: Een lekkere Aziatische dressing is eentje van soyasaus. Meng drie eetlepels soyasaus met limoensap en wat gehakte bosuitjes. Door hier nog wat Spaanse peper en fijngehakte gember aan toe te voegen maak je de dressing helemaal af.

Bron: culy

https://social.tippr.nl/tips-dress-up-de-oester

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg