In een tijd waar men gezonder wil leven en dus ook het eetpatroon daar op aanpast, kunnen de desserts natuurlijk niet achterblijven. Een van de laatste desserttrends is dan ook het verwerken van groenten in een dessert. Maar hoe doe je dat precies? We zijn zo gewend om een dessert zónder groenten te maken.. Naast visuele contrasten is een mooie smaakgelaagdheid belangrijk voor een succesvol dessert. Groenten zijn ideaal om te experimenteren met structuren en smaken. Wanneer je groenten op de juiste manier combineert creëer je desserts die net zo smaakvol zijn als wanneer ze bereid zouden zijn met boter of suiker.
Hoe verwerk je groenten in een dessert?
https://social.tippr.nl/hoe-verwerk-je-groenten-in-een-dessert
Laatste artikelen
Met elke kilo koffie plant je één boom
TIPPR-team - 0
Café Intención
Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...
Eilles Tee
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Insight
TOPPR: december – Job Verhees
Job Verhees – Het Horecalegioen, Hotel PauwOnze laatste TOPPR van het jaar is Job Verhees, kersverse bedrijfsleider van Streetfood Bar...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.