fbpx

Hoe laat je desserts goed uitkomen op de menukaart?

We houden allemaal wel van desserts en ook de gasten kunnen het vaak niet laten om een dessert te bestellen. Een dessert verdient ook een goed plekje op de menukaart. Vaak staat het namelijk een beetje weggemoffeld onderin en dat doet het gerecht geen eer aan. Een goede menukaart is essentieel voor het verkopen van desserts. Kies voor een aparte dessertkaart, waar heldere en mooie foto’s van je desserts op staan. Zorg er bovendien voor dat deze menukaart duidelijk vertelt wat deze gerechten bijzonder maakt. Geef de desserts bijvoorbeeld aansprekende namen, en zet er een duidelijke omschrijving bij. Zo maak je het voor de gasten een stuk leuken, want ze worden veel meer geprikkeld!

https://social.tippr.nl/hoe-laat-je-desserts-goed-uitkomen-op-de-menukaart

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg