fbpx

Wat maakt de ree zo exclusief? *

De ree is een exclusief stukje vlees. De jacht op reeën is er een van geduld en veel kennis van het veld. Jaarlijks wordt het afschot van het aantal bokken en geiten bepaald aan de hand van tellingen in het veld. In de periode van 1 april tot en met 31 augustus wordt de reebok bejaagd. Dit maakt ree een exclusief stukje vlees, omdat hij maar beperkt beschikbaar is. Speel hier op in en verras je gasten met een overheerlijk stukje ree.

https://social.tippr.nl/wat-maakt-de-ree-zo-exclusief

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg