Normaal wordt kaas het vaakst gegeten onder het genot van een goed glas wijn. Alleen mag er ook best een biertje bij! Kaas en bier gaan namelijk ook goed samen, als je maar weet welke combinatie je moet maken. De zogenaamde ‘stinkerds’ onder de kazen, zoals een Munster, Epoisses en Taleggio hebben meestal een vol en aromatisch karakter. Met al die bittere tonen past een I.P.A. bier hier uitstekend bij. Ook een Tripel combineert uitstekend met gewassen korstkazen. De koolzuur die nadrukkelijk in Tripel aanwezig is, geeft een aangenaam contrast. Probeer zelf eens te proeven en te combineren en ontdek zelf wat goed werkt!
Kaas en bier gaat ook hartstikke goed samen!
https://social.tippr.nl/kaas-en-bier-gaat-ook-hartstikke-goed-samen
Laatste artikelen
Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype
TIPPR-team - 0
In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
TIPPR-team - 0
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.