fbpx

HOW TO: Kaasfondue met cheddar en bier

Zo’n kaasfondue past natuurlijk fantastisch bij het goede weer. Hoog tijd om daarom een aantal recepten te delen met heerlijke kaasfondues. Met vandaag in de hoofdrol: kaasfondue met cheddar en bier.

Wat heb je nodig?

  • 350 ml pilsener
  • ½ tl Dijon mosterd
  • 1 teen knoflook
  • ¼ tl hete saus
  • 400 g cheddar, geraspt
  • 2 tl maiszetmeel

Hoe maak je dit?

  1. Verhit het bier, de mosterd, knoflook en hete saus in een pan op laag vuur en roer de kaas er samen met het maiszetmeel doorheen tot het geheel gesmolten en glad is.
  2. Serveer met bijvoorbeeld gekookte Gelderse worst, aardappeltjes, stokbrood of appelpartjes. Fotografie door Jaimes Baigrie, recept via Delish

https://social.tippr.nl/how-to-kaasfondue-met-cheddar-en-bier

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg