fbpx

Gezondheidstips om gasten mee te geven (3)

Als je op lange termijn resultaat wilt boeken, is het geen goed idee om een hele voedselgroep te schrappen uit je dieet. Je kunt pasta’s, brood en aardappelen zonder problemen in je maaltijden verwerken, zolang je maar kiest voor de verantwoorde manier: volkoren producten, gematigde porties en met voedzame toppings.

https://social.tippr.nl/gezondheidstips-om-gasten-mee-te-geven-3

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg