fbpx

Alle bitterballen verzamelen

Hij is niet weg te denken uit de Nederlandse borrelcultuur, de bitterbal. De gefrituurde snack gevuld met ragout is al jaren oud, maar vandaag de dag nog steeds terug te vinden op bijna elke snackkaart. Wil je toch onderscheid maken met het serveren van jouw bitterbal? Experimenteer met de vulling! Je kunt echt van alles bedenken om in een krokant laagje te frituren. Denk aan een ragout van wild vlees, schelpdieren of een vega variant gevuld met puree van biet en pompoen. Voordeel aan het zelf bedenken van je bitterballenvulling is dat je ook de restjes in de koeling kunt gebruiken en hiermee foodwaste tegen kunt gaan.

https://social.tippr.nl/alle-bitterballen-verzamelen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg