fbpx

Havermout met een twist

Havermout, het is hipper dan ooit. Het liefst in combinatie met zoete toppings als banaan, rozijnen, aardbeien of kaneel. Maar wie zegt dat we binnen de lijntjes moeten kleuren? Dit ontbijtje kan ook prima afgemaakt worden met iets hartigs. Savoury oats, noemen ze dat. Wat trouwens ook prima met de lunch of het diner gegeten kan worden. Bij het verzinnen van ingrediënten bij je havermout, kun je doen alsof je scrambles eggs eet. Je verzint er allemaal passende ingrediënten bij.

https://social.tippr.nl/havermout-met-een-twist

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg