fbpx

Quinoa brekkie

Dat quinoa nog steeds favoriet is door alle salades, burgers en maaltijden wisten we al. Maar wist je dat quinoa ook een perfect zaad is voor bij het ontbijt? Door de quinoa kort te koken en vervolgens toe te voegen aan je yoghurt bowl heb je binnen elke minuten een heerlijk vernieuwend ontbijtje voor op de menu kaart.

Ingrediënten
– 50 gram Lola Quinoa
– Vers fruit (zoals banaan, nectarine, frambozen, bosbessen)
– Een bakje yoghurt
– Een handje kokossnippers
– Een eetlepel honing

Bereiding
1. Laat 50 gram quinoa 10-12 minuutjes koken.
2. Snijd wat vers fruit in stukjes.
3. Vul een kom met yoghurt en de gekookte quinoa.
4. Voeg het fruit toe.
Garneer met kokossnippers en honing.

Bron: Lola Quinoa

https://social.tippr.nl/quinoa-brekkie

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg