fbpx

Waarom een restaurant reserveringssysteem?

Jij hebt beperkte tijd en wil je voornamelijk bezig houden met het ontvangen van gasten en het creëren van onvergetelijke momenten. Eén van de belangrijkste voordelen van een reserveringssysteem is het overzichtelijk kunnen managen van al je boekingen. Gasten kunnen gemakkelijk en snel 24/7 digitaal reserveren. Wist je dat gasten zelfs via Facebook kunnen boeken? Facebook Insights is een gratis module, die inzicht geeft in al jouw actieve gebruikers.

Dit zijn de leveranciers:

-The Fork
The Fork heeft als pluspunt, namelijk dat je informatie over je profiel zelf kan bijhouden.

-WeReserve
WeReserve is een overzichtelijke reserveringssysteem en erg eenvoudig.

-Resengo
De Restofoon van Resengo heeft de functie van een antwoordapparaat dat volledig zelfstandig telefonische reserveringen aanneemt en afhandelt.

-TheNextTable
Er is de mogelijkheid om online reserveren aan en uit te zetten en reserveren vanaf je eigen website.

-Makro dish
Makro heeft met Dish een snel en overzicht gratis systeem ontwikkeld.

-Formitable
Formitable is innoverend, want er zijn bijvoorbeeld artikelen onder het reserverings knopje.

-Bonchef
Het systeem van Bonchef heeft als feature , het reageren op geplaatste beoordelingen.

-Bookdinners
Dit systeem heeft een accurate beschikbaarheid net zoals de andere systemen.

-SeatsUnitednl
SeatsUnitednl is een kosteloos reserveringssysteem en is wereldwijd toegankelijk.

-booq Tafelreservering
booq Tafelreservering is onderdeel van Eijsink en biedt een overzichtelijke weergave van welke reserveringen al gemaakt zijn en welke tafels nog vrij zijn.

-e-Tender
De reserveer kalender is in huisstijl van de website van restaurateurs.

-De Horeca cloud
Dit systeem is goed vindbaar, makkelijk en heeft ook een visueel tafelplan.

https://social.tippr.nl/waarom-een-restaurant-reserveringssysteem

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg