fbpx

Millennial Trend: Personeel

Personeel moet vakbekwaam zijn en heeft daarom voorbereidingen nodig voor de eerste werkdag. We willen niet in het diepe worden gegooid. De horeca kan de eerste of tweede baan zijn voor een millennial. Het liefst willen we daarom stapsgewijs door de beginfase komen van een baan. Het opleiden van personeel is cruciaal, zodat ze zelfverzekerder op de werkvloer staan. Als werknemers gaan starten bij een nieuwe werkplek moet hij of zij goed voorbereid zijn. Een digitale training voor personeel met kennis over dranken, wijn, menukaart of koks is relevant daarvoor. Door het afleggen van examens wordt de kennis getoetst en ontvangen werknemers een certificaat.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-personeel

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg