fbpx

Hygiëne tax, nieuwkomer op de kassabon?

Als horecaondernemer moet je je aan een serieus aantal regels houden. Je mag/kan minder tafels kwijt en dat maakt omzet generen zoals voorheen wel erg uitdagend.

Daarnaast moet je investeren in verscheidene extra middelen zoals een voorraad handgel, desinfecterende schoonmaakzepen, papieren handdoeken, mondkapjes, latex handschoenen, noem het maar op. Voor niks gaat de zon op, deze extra middelen zijn dan ook een extra kost.

We kennen de toeristen tax maar misschien binnenkort ook wel de hygiëne tax. Zo zien we Duitse supermarkten gasten al extra laten betalen voor de desinfectie van de karretjes.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/hygiene-tax-nieuwkomer-op-de-kassabon

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg