Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van een diner en dus de laatste indruk die je als horecaondernemer achterlaat op je gasten. Daarom delen wij een aantal tips om thee succesvol op de kaart te zetten!
Tip 1: Serveer andere thee dan gasten thuis drinken
Gasten verwachten in de horeca een ander kopje thee dan thuis. De thee van Bradley’s wordt exclusief aan de horeca aangeboden, waardoor je altijd thee serveert die zich onderscheidt van andere merken. Dit maakt de thee in jouw horeca onderneming bijzonder.
Tip 2: Kies thee die bij jouw horeca onderneming past
Of je nu kiest voor luxe Bradley’s Piraminis of Bradley’s biologische thee, zorg ervoor dat de thee aansluit bij de stijl en sfeer van jouw horeca onderneming. Dit draagt bij aan een consistente en memorabele gastbeleving.
Tip 3: Ga voor thee met impact
Steeds meer gasten en bedrijven hechten waarde aan duurzaamheid. Bradley’s is Fairtrade-gecertificeerd, wat zorgt voor goede werkomstandigheden en milieunormen. Bradley’s thee wordt handmatig geplukt en lokaal verwerkt in Sri Lanka, inclusief de verpakking. Dit creëert werkgelegenheid en ondersteunt de lokale economie. Een duurzame keuze die indruk maakt in de horeca.
Tip 4: Kies voor kwaliteit
Als horecaondernemer zijn producten van uitstekende kwaliteit vanzelfsprekend van groot belang. Kies daarom voor grove theebladeren. Deze hebben de ruimte om alle smaak af te geven. Alle blends van Bradley’s zijn 100% natuurlijk en garanderen een rijke smaakbeleving.
Tip 5: Zorg voor een goede presentatie
De Piraminis zijn verpakt in een kleurrijk iconisch cadeaudoosje dat zorgt voor een unieke presentatie. In het doosje zit een piramidevormig theezakje voor een luxueuze uitstraling. Ook krijgen de ingrediënten hierdoor volop de ruimte, waardoor de beste smaken en aroma’s vrijkomen. Zo wordt een kop thee een klein cadeautje.Voor een optimale presentatie heeft Bradley’s een luxe theekist ontwikkeld, die plaats biedt aan dertig doosjes. Speciaal voor het terras is een compactere versie ontwikkeld: de terrasloper voor negen doosjes. Het complete plaatje creëer je door niet alleen voor een mooie theekist te gaan, maar ook voor een bijpassend servies. Dit zorgt voor een heerlijke ervaring voor de klant en een mooie marge voor jou.
Tip 6: Serveer thee op de juiste temperatuur
Tot slot het belang de juiste temperatuur water. Alleen zo creëer je een optimale smaakbeleving. Voor zwarte thee en infusies is 100 graden perfect, maar voor groene thee moet het water worden afgekoeld tot 80 graden Celsius. Anders krijgt de thee een bittere smaak.
Inspiratie Credits: Bradley’s