Net zoals aandacht voor alle andere producten, wordt aandacht voor de oorsprong en presentatie van thee ook steeds belangrijker in de horeca. Wanneer zo een simpele drank als thee op een mooie manier wordt gepresenteerd, dan ziet een gast dat er aandacht is voor het product. Gasten worden blij van verrassingen en het ontdekken van nieuwe dingen. Daar kan je met bijvoorbeeld thee heel makkelijk op in spelen door de presentatie en er een spannend ‘uitpakmoment’ van te maken. Daarnaast is een klein zoetigheidje naast de warme drank ook altijd een grote aandachttrekker, dus ook daar kun je mee uitpakken.
A-tea-ntion please
https://social.tippr.nl/a-tea-ntion-please
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.