Net zoals aandacht voor alle andere producten, wordt aandacht voor de oorsprong en presentatie van thee ook steeds belangrijker in de horeca. Wanneer zo een simpele drank als thee op een mooie manier wordt gepresenteerd, dan ziet een gast dat er aandacht is voor het product. Gasten worden blij van verrassingen en het ontdekken van nieuwe dingen. Daar kan je met bijvoorbeeld thee heel makkelijk op in spelen door de presentatie en er een spannend ‘uitpakmoment’ van te maken. Daarnaast is een klein zoetigheidje naast de warme drank ook altijd een grote aandachttrekker, dus ook daar kun je mee uitpakken.
A-tea-ntion please
https://social.tippr.nl/a-tea-ntion-please
Laatste artikelen
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.