Net zoals aandacht voor alle andere producten, wordt aandacht voor de oorsprong en presentatie van thee ook steeds belangrijker in de horeca. Wanneer zo een simpele drank als thee op een mooie manier wordt gepresenteerd, dan ziet een gast dat er aandacht is voor het product. Gasten worden blij van verrassingen en het ontdekken van nieuwe dingen. Daar kan je met bijvoorbeeld thee heel makkelijk op in spelen door de presentatie en er een spannend ‘uitpakmoment’ van te maken. Daarnaast is een klein zoetigheidje naast de warme drank ook altijd een grote aandachttrekker, dus ook daar kun je mee uitpakken.
A-tea-ntion please
https://social.tippr.nl/a-tea-ntion-please
Laatste artikelen
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
A table gerechten
TIPPR-team - 0
Ardo
In een tijd waarin keukenpersoneel schaars is en de vraag naar snelle oplossingen toeneemt, biedt Ardo een assortiment bereide groenten dat perfect inspeelt op...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.