Net zoals aandacht voor alle andere producten, wordt aandacht voor de oorsprong en presentatie van thee ook steeds belangrijker in de horeca. Wanneer zo een simpele drank als thee op een mooie manier wordt gepresenteerd, dan ziet een gast dat er aandacht is voor het product. Gasten worden blij van verrassingen en het ontdekken van nieuwe dingen. Daar kan je met bijvoorbeeld thee heel makkelijk op in spelen door de presentatie en er een spannend ‘uitpakmoment’ van te maken. Daarnaast is een klein zoetigheidje naast de warme drank ook altijd een grote aandachttrekker, dus ook daar kun je mee uitpakken.
A-tea-ntion please
https://social.tippr.nl/a-tea-ntion-please
Laatste artikelen
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
6 Tips om je te onderscheiden met thee
TIPPR-team - 0
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.