Om restaurateurs hun eigen gebakken paté te laten presenteren, heeft Madame Paté de afbakpaté ontwikkeld. De afbakpaté is diepvries te bewaren en in een handomdraai af te bakken.
Eet paté zoals de Fransen het doen; uit het vuistje met wat stokbrood en ’n glas wijn. Puur genot! Of serveer paté met ’n kleine salade als voorgerecht. De houten terrines van Madame lenen zich uitstekend om in te presenteren voor een bourgondische sfeer.
Liefhebbers van klassiek Franse patés en rillettes kunnen hun hart ophalen bij Madame Paté.
Geboren uit een eeuwenoude slagersfamilie te Heusden maakt zij de allerheerlijkste patés met grove structuur en pure smaken.
Prijswinnaar van:
2017: Gastronomisch vakblad Culinair Saissonier verkoos Madame Paté tot ‘Mooiste product’
2018: Confrérie des Chevaliers bekroonde Madame Paté met tweemaal goud
Tekstcredit: Madame Paté