fbpx

Afbakpaté, Om Je Eigen Paté te Bereiden – BBB

Om restaurateurs hun eigen gebakken paté te laten presenteren, heeft Madame Paté de afbakpaté ontwikkeld. De afbakpaté is diepvries te bewaren en in een handomdraai af te bakken.

Eet paté zoals de Fransen het doen; uit het vuistje met wat stokbrood en ’n glas wijn. Puur genot! Of serveer paté met ’n kleine salade als voorgerecht. De houten terrines van Madame lenen zich uitstekend om in te presenteren voor een bourgondische sfeer.

Liefhebbers van klassiek Franse patés en rillettes kunnen hun hart ophalen bij Madame Paté.
Geboren uit een eeuwenoude slagersfamilie te Heusden maakt zij de allerheerlijkste patés met grove structuur en pure smaken.

Prijswinnaar van:
2017: Gastronomisch vakblad Culinair Saissonier verkoos Madame Paté tot ‘Mooiste product’
2018: Confrérie des Chevaliers bekroonde Madame Paté met tweemaal goud

Tekstcredit: Madame Paté

https://social.tippr.nl/afbakpate-om-je-eigen-pate-te-bereiden-bbb

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg