fbpx

Ahimi: tomaat in plaats van tonijn

We komen er niet meer onderuit. Ook sushi krijgt een plantaardige update. Tonijn wordt vervangen door tomaat. Dit alternatief voor tonijn is een stap in de goede richting, aangezien de zeeën de vraag naar vis helemaal niet meer aankunnen. We proberen allemaal te zorgen voor een beter milieu en deze veranderingen zorgen ervoor dat we hier stap voor stap naartoe kunnen werken. Ahimi zorgt voor nieuwsgierigheid bij gasten, omdat het iets nieuws is en het zorgt er ook nog voor dat vissen stukje bij beetje wat meer rust geven. Twee vliegen in één klap.

Foto credit: Ocean Hugger Foods

https://social.tippr.nl/ahimi-tomaat-in-plaats-van-tonijn

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg