Hij is niet weg te denken uit de Nederlandse borrelcultuur, de bitterbal. De gefrituurde snack gevuld met ragout is al jaren oud, maar vandaag de dag nog steeds terug te vinden op bijna elke snackkaart. Wil je toch onderscheid maken met het serveren van jouw bitterbal? Experimenteer met de vulling! Je kunt echt van alles bedenken om in een krokant laagje te frituren. Denk aan een ragout van wild vlees, schelpdieren of een vega variant gevuld met puree van biet en pompoen. Voordeel aan het zelf bedenken van je bitterballenvulling is dat je ook de restjes in de koeling kunt gebruiken en hiermee foodwaste tegen kunt gaan.
Alle bitterballen verzamelen
https://social.tippr.nl/alle-bitterballen-verzamelen
Laatste artikelen
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Chipotle & Bell Pepper Salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.