fbpx

Amandelmelk bevat veel suikers

Met amandelmelk is op zich niets mis, maar wees wel alert op verstopte suikers (maltodextrose e.d.) en carrageen, een stof die verandert in de maag. Het best maak je je eigen amandelmelk door een paar amandelen een nacht te laten weken in een liter water, te blenden met een paar dadels en door een kaasdoek te zeven. Dit is een paar dagen houdbaar in de koelkast.

https://social.tippr.nl/amandelmelk-bevat-veel-suikers

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg