Met amandelmelk is op zich niets mis, maar wees wel alert op verstopte suikers (maltodextrose e.d.) en carrageen, een stof die verandert in de maag. Het best maak je je eigen amandelmelk door een paar amandelen een nacht te laten weken in een liter water, te blenden met een paar dadels en door een kaasdoek te zeven. Dit is een paar dagen houdbaar in de koelkast.
Amandelmelk bevat veel suikers
https://social.tippr.nl/amandelmelk-bevat-veel-suikers
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.