fbpx

Bacardi: Martini Non- Alcoholic

Martini staat synoniem voor Italiaans genieten en dat gaat gepaard met een drankje! De Martini Vibrante & Floreale Non-Alcoholic staan voor verantwoorder genieten om aan de vraag naar alcoholvrije opties te voldoen zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. 

Download de TIPPR-app?De tijden veranderen en gasten willen niet het gevoel hebben dat ze iets mislopen. Daarom kunnen ze nu genieten van Martini, of ze nu alcohol drinken of niet.

Deze non-alcoholic varianten worden gemaakt met dezelfde wijnen als Martini’s Vermout. De alcohol wordt alleen onttrokken en de overgebleven Martini wordt doordrenkt met duurzaam geproduceerde ingrediënten.

Martini Non-Alcoholic Vibrante: 

Een fruitig en gebalanceerd aperitief met tonen van bergamot sinaasappels om een fruitige aperitivo te creëren met een verfrissend citrus karakter, een typische Martini. 

Martini Non-Alcoholic Floreale:

Een verfrissend licht aperitief met tonen van Artemesia en Kamille. Floreale is geïnspireerd door de delicate zoetheid van Romeinse kamille om een bloemige smaakervaring te bieden. 
Serveer het in de mix met tonic in een groot, met ijs gevuld glas.

Voor de optimale smaakbeleving is het aan te raden in een 50/50 verhouding te schenken. Garneer met een citroenschijfje.
*<0,5% volume uit plantextracten.

Daarnaast zijn deze dranken perfect voor op het terras. In onze blog over het terrasseizoen lees je nog meer over verschillende soorten cocktails.

Open daarom de TIPPR-app om deze Martini Non- Alcoholic* Vibrante & Floreale te bestellen.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Februari feest

Februari is een maand die in het zuiden van ons land bekend staat als een maand vol feest. Carnaval begint namelijk in deze maand....

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.