fbpx

Bak wild in ganzenvet, om het subliem te maken! – 365 wild

Door het wild dat je wilt bereiden in ganzenvet te laten sudderen, wordt het vlees on-ge-loof-lijk mals. Dit sudderen gebeurt op lage temperatuur in de oven (80-90 graden), gedurende drie tot vier uur. Schroei het vlees eerst kort aan en dompel ze vervolgens onder in het vet. Daarna is het tijd voor de oven. Behalve dat het vlees zo extra mals wordt, krijgt het ook een overheerlijke smaak mee. Maar pas op: de smaak van ganzenvet kan ook overheersend zijn. Laat het vlees daarom ná de oven even afdruipen op een rooster. Door het opgevangen vet af te koelen en in de koelkast te bewaren, kunt je het vaker dan één keer gebruiken.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/bak-wild-in-ganzenvet-om-het-subliem-te-maken-365-wild

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg