fbpx

Barbecue time!

Wie wordt er nu niet gelukkig van barbecuen? Oke, misschien de buren wanneer je thuis gaat barbecuen met kolen en de buren het raam open hebben staan. Maar wil jij in je restaurant en/of foodtruck nu heerlijk vlees serveren, dan hebben wij een kleine leidraad die ervoor zorgt dat het vlees perfect geserveerd kan worden.

Entrec么te: 2鈥3 minuten per kant, 50鈥55掳C voor medium
Hamburgers: 2 minuten per kant, 60鈥65掳C
Kipfilet: 10鈥12 minuten, 72掳C voor sappig
Kippenpoten: 15鈥20 minuten, 82掳C voor sappig
Zalm: 3鈥4 minuten per kant, 48鈥52掳C

Met een kerntemperatuurmeter meet je even exacte temperatuur en 5 tot 10 minuten nagaren zorgt voor een lekkerdere smaak.

https://social.tippr.nl/barbecue-time

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April: 聽Bilal – HighSide Burgers聽

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg