fbpx

Barbecue time!

Wie wordt er nu niet gelukkig van barbecuen? Oke, misschien de buren wanneer je thuis gaat barbecuen met kolen en de buren het raam open hebben staan. Maar wil jij in je restaurant en/of foodtruck nu heerlijk vlees serveren, dan hebben wij een kleine leidraad die ervoor zorgt dat het vlees perfect geserveerd kan worden.

Entrecôte: 2–3 minuten per kant, 50–55°C voor medium
Hamburgers: 2 minuten per kant, 60–65°C
Kipfilet: 10–12 minuten, 72°C voor sappig
Kippenpoten: 15–20 minuten, 82°C voor sappig
Zalm: 3–4 minuten per kant, 48–52°C

Met een kerntemperatuurmeter meet je even exacte temperatuur en 5 tot 10 minuten nagaren zorgt voor een lekkerdere smaak.

https://social.tippr.nl/barbecue-time

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg