fbpx

Barbecue time!

Wie wordt er nu niet gelukkig van barbecuen? Oke, misschien de buren wanneer je thuis gaat barbecuen met kolen en de buren het raam open hebben staan. Maar wil jij in je restaurant en/of foodtruck nu heerlijk vlees serveren, dan hebben wij een kleine leidraad die ervoor zorgt dat het vlees perfect geserveerd kan worden.

Entrecôte: 2–3 minuten per kant, 50–55°C voor medium
Hamburgers: 2 minuten per kant, 60–65°C
Kipfilet: 10–12 minuten, 72°C voor sappig
Kippenpoten: 15–20 minuten, 82°C voor sappig
Zalm: 3–4 minuten per kant, 48–52°C

Met een kerntemperatuurmeter meet je even exacte temperatuur en 5 tot 10 minuten nagaren zorgt voor een lekkerdere smaak.

https://social.tippr.nl/barbecue-time

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg