fbpx

Basic koelkasttips: vis extra koud

TIP 1: Bewaar de vis extra koud. Het is natuurlijk het beste om de verse vis meteen te gebruiken, maar mocht je het toch moeten bewaren dan kun je de vis het beste in plastic bewaren en als een sandwich verpakken met twee icepacks. Zorg dat het dan zeker 0 graden of kouder is.

TIP 2: Koelkasten houden voedsel langer vers, maar dat wilt niet zeggen dat er zich geen bacteriën kunnen verspreiden. Om dit risico te minimaliseren kun je deze regel in je achterhoofd houden: hoe groter de kans is dat een product je ziek maakt en hoe hoger de temperatuur is waarop je het moet koken, hoe lager het moet staan in de koelkast.

https://social.tippr.nl/basic-koelkasttips-vis-extra-koud

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg