Oké, wellicht is deze post meer gericht op horeca professionals met een healthy concept. Maar ach, lees gerust verder: baat het niet dan schaadt het niet. Healthy horeca ondernemingen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse horeca samenleving: gezond eten, gezonde levensstijl, weg met die kilo’s, enzovoort. Alleen waar nog niet zo veel op wordt ingespeeld is wat juist gezond is voor de huid. Hieronder hebben we een paar ingrediënten opgesomd die erg goed zijn voor de huid!
1. Citroen
Citroen heeft een zuiverende werking door zijn vitamine C en citroenzuur. Deze elementen maken de huid strakker én zachter. Gasten hoeven niet langer langs dokter Shoemacher.
2. Mais
Mais zit vol vitamine B3. Vitamine B3 is van de belangrijkste vitaminen die een mens nodig heeft. Het eten van mais zorgt voor een gladde huid én voorkomt jeuk en irritatie.
3. Pompoen
Een pompoen helpt bij de productie van collageen, een eiwit dat in de huid zit. Door vitamine C en antioxidanten krijgen gasten een zachte en gladde huid.