Als horeca professional ben je de hele dag bezig. Van hot naar her rennen of juist in de keuken aan de bak. Met de opkomst van UBER-eats, Deliveroo en Foodora zie je in Amsterdam enorm, maar ook echt enorm, veel bezorgers fietsen. Allemaal hebben ze een rugzak vol met eten op hun rug en racen ze heel Amsterdam door. Naast al dat gefietst hebben ze in restaurants en lunchzaken vaak een paar minuutjes waarop ze op het eten moeten wachten. Laat die bezorger even lekker chillen en zet een speciale stoel voor hem neer. Zorgt voor dankbare bezorgers en wat karmapunten.
Bezorger mag even chillen
https://social.tippr.nl/bezorger-mag-even-chillen
Laatste artikelen
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
6 Tips om je te onderscheiden met thee
TIPPR-team - 0
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.