Als horeca professional ben je de hele dag bezig. Van hot naar her rennen of juist in de keuken aan de bak. Met de opkomst van UBER-eats, Deliveroo en Foodora zie je in Amsterdam enorm, maar ook echt enorm, veel bezorgers fietsen. Allemaal hebben ze een rugzak vol met eten op hun rug en racen ze heel Amsterdam door. Naast al dat gefietst hebben ze in restaurants en lunchzaken vaak een paar minuutjes waarop ze op het eten moeten wachten. Laat die bezorger even lekker chillen en zet een speciale stoel voor hem neer. Zorgt voor dankbare bezorgers en wat karmapunten.
Bezorger mag even chillen
https://social.tippr.nl/bezorger-mag-even-chillen
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.