De winter is aangebroken en dat betekent dat het weer tijd wordt voor een warme choco. Om de warme choco nog lekkerder te maken is er een nieuwe trend ontstaan. Dit is de bloeiende marshmallow die geserveerd wordt in de chocolademelk. Je stopt de dichte marshmallow met een tangetje bovenop een glas vol warme chocolademelk. Door de warmte van de chocomelk popt de marshmallow open en bloeit uit tot een bloem. Opeens is je chocolademelk net zo een spectaculaire drank als alle koffies met latte art tegenwoordig. Door deze ‘’choco art’’ krijg je toch nog meer zin in het ‘’chocolademelk’ seizoen?!
Blossoming Hot chocolate
https://social.tippr.nl/blossoming-hot-chocolate
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Knoflook in de spotlight: Beemster Garlic
TIPPR-team - 0
Bresc
Zodra je ermee werkt, proef je het verschil: Beemster knoflook is vers, zacht en verfijnd. Geen scherpe, overheersende smaak zoals van gedroogde knoflook, maar...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.