fbpx

Bourbon drinken als holbewoner

Bourbon wordt al voornamelijk door mannen gedronken, maar in de Verenigde Staten werd die mannelijke factor nog eens uitvergroot. Geïnspireerd op holbewoners, werd in de VS het concept van ‘bone luging’ – het drinken van een shot bourbon door een stuk uitgehold bot – uitgevonden. Bij Red’s True Barbecue serveren ze het shotje als onderdeel van een compleet gerecht. Acht-uur-gerookt ossenvlees wordt geserveerd in de holte van het beenmerg, samen met een zoete ingelegde ui en een stuk maïsbrood. Het shotje bourbon drink je na het eten van de maaltijd via het bot.

Foto credit: Red’s True Barbecue

https://social.tippr.nl/bourbon-drinken-als-holbewoner

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg