fbpx

Breakfast Bowl met Cookie Dough

Dit artikel verder lezen in de app?

We kennen allemaal Cookie Dough van de Ben & Jerry’s. Met de Cookie dough van Baker’s Dough Pastries is er met een beetje creativiteit oneindig veel mogelijk.

Check hieronder het recept van de ontbijt of lunch bowl met granola en frambozen met verse munt. Of bezoek de horeca zaak van Baker’s Dough in Rotterdam voor meer inspiratie.



  1. Snijd vers rood fruit en leg dit in een prachtige bowl.
  2. Knijp een aantal kleine bolletjes van het Cakebeslag en leg deze speels op het fruit.
  3. Bruneer amandelen en snij deze grof en verdeel over het gerecht.
  4. Maak verse granola en voeg ook deze met een enkele lepels toe aan het gerecht.
  5. Maak een romige munt saus op basis van yoghurt of creme fraise (voor het zuurtje) en voeg een aantal lepels toe.
  6. Dresseer met frambozen en verse munt en een halve passievrucht.

tekst – & foto credit: Baker’s Dough Pastries

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop