Durf uit te breiden! In horecazaken waar de koffiemachine in de zelfbediening staat, is het waardevol om de koffie te kunnen uitbreiden. Bijvoorbeeld met een shot extra espresso, een smaakje of de keuze voor een grotere koffie. Gasten krijgen zo meer keuzes voor zich en hebben het idee dat ze hun eigen, perfecte kopje koffie kunnen creëren. Zeker in combinatie met slim betalen, gaat de omzet van het apparaat dan al snel omhoog. Bovendien speel je nog meer in op de wensen van de gasten. Dubbel zo veel koffie, dubbel zo veel pret.
Breid je koffie zelfbediening uit
https://social.tippr.nl/breid-je-koffie-zelfbediening-uit
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Knoflook in de spotlight: Beemster Garlic
TIPPR-team - 0
Bresc
Zodra je ermee werkt, proef je het verschil: Beemster knoflook is vers, zacht en verfijnd. Geen scherpe, overheersende smaak zoals van gedroogde knoflook, maar...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.