Durf uit te breiden! In horecazaken waar de koffiemachine in de zelfbediening staat, is het waardevol om de koffie te kunnen uitbreiden. Bijvoorbeeld met een shot extra espresso, een smaakje of de keuze voor een grotere koffie. Gasten krijgen zo meer keuzes voor zich en hebben het idee dat ze hun eigen, perfecte kopje koffie kunnen creëren. Zeker in combinatie met slim betalen, gaat de omzet van het apparaat dan al snel omhoog. Bovendien speel je nog meer in op de wensen van de gasten. Dubbel zo veel koffie, dubbel zo veel pret.
Breid je koffie zelfbediening uit
https://social.tippr.nl/breid-je-koffie-zelfbediening-uit
Laatste artikelen
Forecast Report 2025
TIPPR-team - 0
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Forecast Report 2025
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.