Bij Sprinkles in Beverly Hills is het mogelijk om ook na sluitingstijd te genieten van de gerechten op de menukaart. Dit selfservice concept is mede mogelijk doordat het cupcakes worden geserveerd en het dus geen verse, warme maaltijden zijn. De eigenares van deze horecazaak wilde de behoefte van haar gasten ook buiten openingstijd bevredigen. Gasten kunnen op een scherm hun gewenste cupcake invoeren, waarna het via een machine naar buiten komt. Dit concept zorgt ervoor dat gasten die naar die zaak willen gaan niet vast zitten aan een bepaald tijdstip, maar juist kunnen gaan wanneer het hen uitkomt.
Buiten openingstijd serveren
https://social.tippr.nl/buiten-openingstijd-serveren
Laatste artikelen
Met elke kilo koffie plant je één boom
TIPPR-team - 0
Café Intención
Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...
Eilles Tee
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Insight
TOPPR: december – Job Verhees
Job Verhees – Het Horecalegioen, Hotel PauwOnze laatste TOPPR van het jaar is Job Verhees, kersverse bedrijfsleider van Streetfood Bar...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.