fbpx

Buiten openingstijd serveren

Bij Sprinkles in Beverly Hills is het mogelijk om ook na sluitingstijd te genieten van de gerechten op de menukaart. Dit selfservice concept is mede mogelijk doordat het cupcakes worden geserveerd en het dus geen verse, warme maaltijden zijn. De eigenares van deze horecazaak wilde de behoefte van haar gasten ook buiten openingstijd bevredigen. Gasten kunnen op een scherm hun gewenste cupcake invoeren, waarna het via een machine naar buiten komt. Dit concept zorgt ervoor dat gasten die naar die zaak willen gaan niet vast zitten aan een bepaald tijdstip, maar juist kunnen gaan wanneer het hen uitkomt.

https://social.tippr.nl/buiten-openingstijd-serveren

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg