Bij Sprinkles in Beverly Hills is het mogelijk om ook na sluitingstijd te genieten van de gerechten op de menukaart. Dit selfservice concept is mede mogelijk doordat het cupcakes worden geserveerd en het dus geen verse, warme maaltijden zijn. De eigenares van deze horecazaak wilde de behoefte van haar gasten ook buiten openingstijd bevredigen. Gasten kunnen op een scherm hun gewenste cupcake invoeren, waarna het via een machine naar buiten komt. Dit concept zorgt ervoor dat gasten die naar die zaak willen gaan niet vast zitten aan een bepaald tijdstip, maar juist kunnen gaan wanneer het hen uitkomt.
Buiten openingstijd serveren
https://social.tippr.nl/buiten-openingstijd-serveren
Laatste artikelen
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
TIPPR-team - 0
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.